Erfaren leverandør av alt innen betongstøp

Har du små eller store planer som krever kompetente støpere? A1 Betongstøp AS har i en årrekke levert tjenester til fornøyde kunder over hele Bergen og omegn. Enten det er bolig, garasje, industri, uteområde, kai eller hytte – vi har kunnskap og erfaring til å støpe akkurat der det trengs.

Be om et pristilbud

A1 Betongstøp AS hjelper deg gjerne med blant annet:

Betongstøping

Uavhengig av hvor du trenger støping får du hos oss utført jobben av fagmessig høy kvalitet. Har du dårlig tid? Da kan hurtigbetong være den perfekte løsningen for deg. Unngå vanndamp fra herdeprosessen og få jobben gjort raskt og effektivt. Dersom du har planer om støping av kai, brygge, slipp, tak eller andre steder som er utsatt for store mengder vann, bør du benytte deg av vanntett betong.

Pressbetong

Gi nytt liv til uteområdet ved hjelp av pressbetong. Her støpes det et jevnt lag med betong, deretter presser vi skifermønster ned i betongen som resulterer i et svært vedlikeholdsfritt alternativ til belegningsstein. Unngå grus, ugress og andre plager som følger med vanlig belegningsstein. Kan fås i mange forskjellige farger.

Flytavretting

Er du i gang med å legge nytt gulv? Da kan det hende du må avrette gulvet først. Flytavretting er en hurtig metode for å rette opp skjevheter i gulv slik at arbeidet videre blir mer nøyaktig og du vil få et finere sluttresultat. Avrettingsmasse benyttes dersom det ikke er plass til betong, det vil si mindre enn 60mm. Massen er tynnflytende og kan om ønskelig være fiberarmert.

Epoxybelegg

Epoxy er en ekstremt motstandsdyktig overflatebehandling av gulv som passer ypperlig til næringslokaler og industribygg. Dette er en flytende plastmasse med god festeevne, og er meget resistent mot både kjemikalier og varme. Fås i en rekke farger og finisher, og med eller uten anti-skli etter bruksområde.

Radonsikring

A1 Betongstøp AS har godkjente kurs innen radonsikring. Vi måler og kommer tilbake med hvilke tiltak som må gjøres for å gjennomføre en trygg radonsikring. Har du radonnivåer over 100 Bq/m3 i boligen din? Da anbefaler vi at du tar kontakt for å redusere nivået.

Stålglatting

Når det nystøpte betonggulvet har herdet lenge nok, kan man starte arbeidet med å stålglatte gulvet. Det vil si at vi med enten stålbrett eller glattemaskin gjør overflaten helt glatt og jevnt fritt for porer. Bruk gjerne en profesjonell aktør for å få best mulig resultat. Kontakt oss i dag for mer informasjon eller gode råd.

Pakkeløsning

Har du et gammelt uteområde eller innkjøring som trenger en oppfriskning? Da kan vi anbefale pressbetong som er et genialt alternativ til belegningsstein. Pressbetong er et tilnærmet vedlikeholdsfritt produkt og fås i en rekke troverdige og realistiske 3D-mønstre.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et pristilbud?

Kontakt oss for en hyggelig prat! Vi kommer gjerne på gratis befaring.

Kontakt oss